Wie is PUUR?

Theatergroep PUUR is ontstaan uit een aantal mensen die elkaar hebben leren kennen tijdens diverse theatercursussen in Zwolle. Omdat we het belangrijk vonden om zelf meer inspraak te hebben in datgene wat we aan theaterstukken maken, en in de manier waarop we dat doen, zijn we in het najaar van 2008 zoals dat heet “voor ons zelf begonnen”. Door de jaren heen hebben zich meerdere spelers aangesloten.

De achtergrond van de spelers is behoorlijk divers, en toch is de samenwerking prima. Voor alle spelers geldt dat we graag een mooi stuk neer willen zetten dat zowel leuk voor onszelf is als voor ons publiek. En dat nemen we tamelijk serieus. Het eigen belang en het groepsbelang gaan zo eigenlijk altijd naadloos en conflictloos in elkaar over.

Juist omdat we voor een zo goed mogelijk resultaat gaan en juist omdat we onze hobby serieus nemen, investeren we in professionele begeleiding en regie. Door de jaren heen hebben we met verschillende regisseurs gewerkt. Doordat elke regisseur haar eigen aanpak had is onze ervaring gegroeid, en zijn we als spelers soms flink uitgedaagd. Uiteraard vinden we het belangrijk dat dat in een prettige en veilige sfeer gebeurd.

Wie zijn wij?

Dit zijn de spelers van theatergroep PUUR

Anneke

Astrid

Astrid

In liefdevolle herinnering

Daphne

Femke

Rachel

Simon

Thorvald

Ulrike

Dit is de regiseur van theatergroep PUUR

Mariëlle